Në kategorinë gramafona do gjeni gamën më të gjerë dhe cilesore të gramafonave në tregun shqiptar e me gjerë. Nje shumëllojshmeri modelesh dhe produktesh nga brande te njohura europiane.
Ju mund te zgjidhni një gramafon sipas stilit dhe bugjetit që keni për të hyrë në botën analoge të muzikes. Nje botë ku shijoni vinilin sikurse eshte rregjistruar ne studio pa ndermjetesimin e dixhitalizimit. Një zë i ngrohtë dhe i plotë që vetëm vinili mund tjua jap!

Nëse jeni nje amator në këtë fushë ju sugjerojmë një gramafon “all in one” që mund ta gjeni në kategorinë e gramafonave me te njejten emer. Ketu do gjeni gramafona ne stil vintage dhe retro nga Lenco, Madison, Soundmaster dhe brande te ntjera te njohura. Këta gramafona jane ideal edhe për dhurata te zgjuara per shokët dhe miqtë.

Nëse jeni nje dëgjues i mirë qe tashmë ka filluar te dëgjoje muzikë nga vinilet dhe do që ta shijojë atë, atëherë ju sugjerojmë nje gramafon me bokse te ndara aktive ose pasive dhe gjilperë cilesore (jo qeramike). Këto produkte i gjeni tek gramafonat qe kane gjilperë Audiotechnica dhe Ortofon ne kategorite e Gramafonave Modern dhe Gramafona Sete.

Nëse keni dijeni te avancuar per vinilin dhe botën e gramafonit dhe jeni nje audiophile qe kërkon cilesi te lartë audio nga vinili, atëherë është mire te na kontaktoni direkt tju sugjerojme nje set te mirefillte hifi nga brandet me te njohura te fushës.

Filter
Shfaqur 16 nga 18 produkte